't Geleeg

Ziegeleimuseum der Rupel region

't Geleeg

Lade Veranstaltungen

« Alle Veranstaltungen

  • Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden.

Jan Van de Ven

19 August 2017: 18:00 - 22:00

Jan Van de Ven voorstellen ? Hoeft dat nog ?

De minder jongeren onder ons kennen Jan al van in 1990: hij zit dan mét Van De Ven & the men in de finale van Humo’s rock-rally.

Met zijn zwerfwagen verovert Jan met de pet Wallonië. Hij brengt iedere week verslag uit van zijn omzwervingen in het radioprogramma “Hallo Hautekiet”, het toenmalig zéér populaire Studio Brussel programma van Jan Hautekiet en wordt daar steevast de Bruce Springsteen van Vlaanderen genoemd.

Vorig jaar verovert Jan de harten van iedere rockliefhebber met het VTM programma “The voice van Vlaanderen” en eindigt méér dan verdienstelijk tweede. Sindsdien zit de agenda van Jan afgeladen vol optredens over het hele land. Om zijn 60ste verjaardag te vieren bracht hij onlangs nog een nieuwe EP uit.

Noeveren is dan ook trots Jan te hebben kunnen strikken voor een optreden op zaterdag 19 augustus om 18 uur in het unieke kader van de Machinehal Frateur . Ingang langs de Nielsestraat. In het voorprogramma staan nog andere lokale groepen : Coffee Dee en Tea Recs. Jan zal ook samen met voornoemde muzikanten een paar nummers brengen.

Inkom : gratis.

Details

Datum:
19 August 2017
Zeit:
18:00 - 22:00

Veranstalter

Wijkraad Noeveren, Noeveren Bruist en ‘t Geleeg

Veranstaltungsort

Ziegelei Frateur
Noeveren 196
Boom, 2850
+ Google Karte anzeigen
Website:
www.geleeg.be